ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει

Μια μέρα αφιερωμένη στο σινεφίλ κοινό της πόλης είναι για το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου η φετινή 12η Ιουλίου, καθώς θα προβάλει στην Πειραιώς 260 δέκα αγαπημένες και βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.

Δυο θεματικές ενότητες –«Ελευθερία» και «Γυναίκα και κοινωνία»–  πλαισιώνουν τα εξαιρετικά ολιγόλεπτα έργα νέων στην πλειονότητά τους Ελλήνων κινηματογραφιστών, σε έναν μίνι σινε-μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Ε, που για εκείνη μοναχά τη μέρα θα μετατραπεί σε σκοτεινή αίθουσα.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας –με το ελληνικό, το διεθνές και το σπουδαστικό διαγωνιστικό του πρόγραμμα– είναι ένας κόμβος καλλιτεχνικής επικοινωνίας και διαμοιρασμού κινηματογραφικών γνώσεων και εμπειριών. Αποτελεί κατεξοχήν θεσμό για την προβολή και ανάδειξη των ταινιών μικρού μήκους στη χώρα μας και στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Ως πύλη μέσα από την οποία οι κινηματογραφιστές προωθούν το έργο τους σε επίπεδο ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές, κάθε χρόνο δέχεται πάνω από 2.000 συμμετοχές, από όλο τον κόσμο. Οι καλύτερες «ταξιδεύουν» σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού μέσω της συμμετοχής του Φεστιβάλ σε πολλές σημαίνουσες διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος