ΔΙΑΦΟΡΑ

Το λάθος στην εφαρμογή του κραγιόν που σας κάνει να μοιάζετε μεγαλύτερες

Όποια γυναίκα ισχυριστεί ότι δεν αγαπά ιδιαιτέρως τα κραγιόν σίγουρα λέει ψέματα. Μία απλή εφαρμογή του μπορεί να αποδειχθεί θαυματουργή για το πρόσωπό σας, προσθέτοντας ζεστασιά και χαρίζοντας στο συνολικό μακιγιάζ σας μια κομψή και λαμπερή αίσθηση σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Το κραγιόν, λοιπόν, σύμφωνα με τους επαγγελματίες του χώρου, αποτελεί ένα σημαντικό προϊόν ομορφιάς και για τις πιο ώριμες γυναίκες, καθώς δίνει ένταση στα ανοιχτόχρωμα χείλη, ενώ προσθέτει και έναν δυναμισμό στο στόμα.

Ωστόσο, ενώ το κραγιόν μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε υπέροχες, αν εφαρμοστεί λανθασμένα, μπορεί επίσης να σας προσθέσει χρόνια. Το αντίθετο, δηλαδή, αποτέλεσμα με αυτό που προσπαθούν να πετύχουν οι περισσότερες από εσάς.

Ένα από τα σημαντικότερα λάθη, λοιπόν, που κάνουν οι πιο ώριμες γυναίκες στην επιλογή του κραγιόν είναι η επιλογή του λάθος χρώματος. Και πιο συγκεκριμένα οι nude αποχρώσεις, οι οποίες όσο στην μόδα κι αν είναι, σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας κάνουν την φυσική γραμμή των χειλιών να χαθεί.

Προτιμήστε τόνους που μοιάζουν περισσότερο με το πιο σκούρο μέρος των χειλιών σας ή, ακόμη καλύτερα, τολμήστε ακόμη περισσότερο προτιμώντας φωτεινά κραγιόν, τα οποία δεν είναι μόνο για όσες διανύουν την δεκαετία των 20!

Ένα έντονο κόκκινο για το χειμώνα αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για να φωτίσει μία εμφάνιση με total black, ενώ ένα ζωηρό φούξια είναι τέλειο για το φως του καλοκαιρινού ήλιου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος