ΔΙΑΦΟΡΑ

Το «Μην Αργείς» του Μιχάλη Χατζηγιάννη προτείνει ο NRG 98.5 για αυτή την εβδομάδα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Μην Αργείς» για να συνεχίσει δυναμικά την επιτυχημένη δισκογραφική πορεία του.

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής και δημιουργός επιστρέφει μουσικά μετά τη No. 1 επιτυχία «Χορεύω», ένα τραγούδι που συμπλήρωσε δέκα συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI.

Η μεγάλη απήχηση και η εμπορική επιτυχία του «Χορεύω» αποτυπώνονται και στο YouTube, όπου το καλοκαιρινό video clip του τραγουδιού αγγίζει τις 10 εκατομμύρια προβολές.

Λίγες εβδομάδες πριν την εκπνοή της φετινής χρονιάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Μην Αργείς» και βάζει γερά θεμέλια για το 2021.

Το «Μην Αργείς» είναι μια μουσική πρόταση με ιδιαίτερο ήχο, ένα τραγούδι που δείχνει τη σύγχρονη πλευρά του τραγουδοποιού Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Όσον αφορά τους στίχους, το «Μην Αργείς» σηματοδοτεί την πολυπόθητη επανεκκίνηση της συνεργασίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την κορυφαία στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη και ενώνει ξανά το δίδυμο που μας χάρισε τις μεγαλύτερες ελληνικές pop επιτυχίες των τελευταίων είκοσι ετών.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Μην Αργείς» αποκλειστικά στο Spotify πριν κυκλοφορήσει ευρέως από τη Heaven Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος