ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Νοσοκομείο Κομοτηνής ευχαριστεί τους δήμους Κομοτηνής και Ιάσμου

Η Διοίκηση του  Γενικού Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κομοτηνής και το Δήμο Ιάσμου, για την ευγενική χορηγία και την συμμετοχή τους, στην μάχη που δίνεται από μέρους του Νοσοκομείου, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

–   Τον Δήμαρχο Κομοτηνής και το Δημοτικό Συμβούλιο για την δωρεά, δύο (2) αναπνευστήρων Μ.Ε.Θ., ενός (1) μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων και οκτώ (8) ογκομετρικών αντλιών έγχυσης, εξοπλίζεται και τίθεται σε λειτουργία και η 5η κλίνη της ΜΕΘ, στο άμεσο χρονικό διάστημα.

–   Τον Δήμαρχο Ιάσμου και το Δημοτικό Συμβούλιο για την δωρεά αντιδραστηρίων που απαιτούνται για την εξέταση του νέου κορωνοϊού SARS COV-2, αξίας είκοσι χιλιάδων διακοσίων τριάντα (20.230,00) ευρώ, με την οποία ενισχύεται οικονομικά το Γ.Ν. Κομοτηνής, διευρύνοντας την διαγνωστική του ικανότητα.  

Με τις ενέργειες αυτές, καθημερινά από πολίτες και φορείς, «το εμείς» παίρνει σάρκα και οστά, εξυψώνεται το ηθικό, δυναμώνει το αίσθημα της συλλογικότητας και δίνει ελπίδα και εμψύχωση ότι, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και να νικήσουμε σε αυτή την δύσκολη μάχη.

Και δεν ξεχνάμε: Φοράμε μάσκες, κρατούμε αποστάσεις, φροντίζουμε την υγιεινή των χεριών μας!

Μόνο έτσι μένουμε ασφαλείς!                                                                        

  H Διοικήτρια

  του Γ.Ν. Κομοτηνής

Μαγδαληνή Γιαμουστάρη

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος