ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Η Μητρόπολη έκανε γνωστό το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων για τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μέχρι και την Τετάρτη 16/03.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Παρασκευή 11/03 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Α’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο ως ακολούθως:

  • 10.00  – Ναός Αγίου Γεωργίου 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού.
  • 12.00 – Ναός Αγίου Αρτεμίου Αστυνομικής Σχολής Κομοτηνής.
  • 17.00 – Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.
  • 19.00 – Ναός Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής.

Το Σάββατο 12/03 στις 07:00 θα ιερουργήσει στον κοιμητηριακό ναό Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής, όπου θα προστεί της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των διατελεσάτνων δημάρχων, ως και πάντων των αναπαυομένων εν τω Κοιμητηρίω της πόλεως.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 13/03 στις 07:00 θα ιερουργήσει στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και θα προστεί της λιτανείας των Ιερών Εικόνων. Στο τέλος της θείας λειτουργίας θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αρχιερατευσάντων, ιερατευσάντων και διακονησάντων κληρικών της Μητρόπολης.

Προ της απολύσεως της θείας λειτουργίας θα απονείμει την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μητρόπολης στους: 

  • Γεώργιο Πετρίδη, διατελέσαντα δήμαρχο Κομοτηνής,
  • Εμμανουήλ Βαρβούνη, κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ και
  • Γεώργιο Τσιγάρα, πρόεδρο Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ.

Την ίδια μέρα στις 18:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Β’ Κατανυκτικού Εσπερινού στο ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής,, όπου θα μιλήσει ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Βασιλειάδης, γενικός αρχιερατικός της Μητρόπολης.

Τέλος την Τετάρτη 16/03 στις 18:00 θα ιερουργήσει κατά την Εσπερινή θεία λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος