ΔΙΕΘΝΗ

Το σούπερ γιοτ του Αμπράμοβιτς και ο πόλεμος εκατομμυρίων στο ακριβότερο διαζύγιο του Λονδίνου

Στην καρδιά του ακριβότερου διαζυγίου που απασχολεί τα δικαστήρια του Λονδίνου βρίσκεται το Luna, ένα γιοτ 115 μέτρων, με εννέα καταστρώματα, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στο Ντουμπάι.

Το Luna είναι το μεγαλύτερο και ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο των εταιρειών του μεγιστάνα του πετρελαίου και φυσικού αερίου Φαρχάντ Αχμέντοφ, ο οποίος το είχε αγοράσει από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Το Luna αποτελεί και «στόχο» της Τατιάνα Αχμέντοβα, πρώην συζύγου του Φαρχάντ για 21 χρόνια. Αξίζει περίπου 250 εκατ στερλίνες και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό μέρος των 450 εκατ. στερλινών που αποζητά στα δικαστήρια.

Αυτό δεν θα είναι όσο εύκολο θα ήθελε η Τατιάνα. Με τους εξωδικαστικούς διακανονισμούς να μην οδηγούν πουθενά, η Τατιάνα έχει μεταφέρει τη δικαστική διαμάχη σε πολλές χώρες. Από το Ντουμπάι, στο Λίχτενσταϊν, στις Νήσους Μάρσαλ. Αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν αποφασίσει κάτι το δικαστήριο του Λονδίνου, τότε μπορεί απλά να μην έχει καμία αξία, αφού ο Αχμέντοφ μπορεί να μετακινήσει τα περιουσιακά του στοιχεία ανά τον κόσμο.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος