Αστυνομικά

Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό με νεκρούς και σοβαρά τραυματίες παράνομους μετανάστες

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Σύμφωνα με το evros-news.gr όλα συνέβησαν όταν ένα AUDI A4 που μετέφερε συνοκικά 11 άτομα, παράνομους μετανάστες και τον διακινητή τους, μπήκε από τον κόμβο της Μάκρης στην Εγνατία Οδό προς Κομοτηνή, αλλά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί μετωπικά με με άλλο ΙΧ που κατευθυνόταν προς Αλεξανδρούπολη.

Λόγω της σύγκρουσης έχασαν ακαριαία τη ζωή τους τέσσερις από τους παράνομους μετανάστες με τους υπόλοιπους επτά και τον οδηγό του ΙΧ, έναν 46 Έλληνα, να μεταφέρονται βαρύτατα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Όπως,  όμως, έγινε αργότερα γνωστό ο Έλληνας οδηγός δυστυχώς κατέληξε κατά τη διάρκεια χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα δυστυχώς κατέληξε και άλλος ένας από τους βαρία τραυματισμένους μετανάστες ανεβάζοντας σε έξι τον συνολικό αριθμό των νεκρών.

Εκφράζονται, δε, φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς από τους οχτώ τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μόλις για δύο εκτιμούν οι γιατροί ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Πηγή: Reporter.gr

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος