Αστυνομικά

Τρόμος στην Ξάνθη: «Μας έκλεισε τον δρόμο και πήγε να μας μαχαιρώσει» καταγγέλλουν δύο γυναίκες

Τον τρόπο έζησαν δύο κοπέλες το βράδυ της Δευτέρας (20/12) στην Ξάνθη όταν ήρθαν αντιμέτωπες με έναν άνδρα που τις απείλησε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου. Μάλιστα η μία από τις κοπέλες πρόλαβε και έβγαλε φωτογραφία τον φερόμενο ως δράστη, αναρτώντας την εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι ο άνδρας της πλησίασε ενώ κινούνταν πεζές και αποπειράθηκε να τις μαχαιρώσει. Οι γυναίκες έτρεξαν να σωθούν, φωνάζοντας βοήθεια. Ένας οδηγός άκουσε τις εκκλήσεις τους και τις έβαλε στο αυτοκίνητό του φυγαδεύοντάς τις.

«Aν κάποιος τον δει να καλέσει αμέσως την αστυνομία»
Η μια εκ των δύο γυναικών περιέγραψε την επίθεση στην ανάρτησή της, προτρέποντας γυναίκες να μην κυκλοφορούν μόνες τους.

«Σας παρακαλώ αν κάποιος τον δει να καλέσει αμέσως την αστυνομία. Τον ψάχνουν σε όλη την Ξάνθη. Μην κυκλοφορείτε μόνες σας γυναίκες με παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες. Μας έκλεισε τον δρόμο και πήγε να μας μαχαιρώσει. Φωνάζαμε απεγνωσμένα βοήθεια. Ξεκινήσαμε να τρέχουμε μέσα στο δρόμο την ώρα που ήταν πράσινα τα φανάρια προς το κατάστημα . Γλιτώσαμε όταν ένας οδηγός μας μάζεψε με το αυτοκίνητο του. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Ήρθε και απείλησε μέχρι και τον οδηγό με το μαχαίρι. Να ευχαριστήσουμε και την ομάδα ΔΙΑΣ που μόλις τους καλέσαμε ήρθαν κατευθείαν», έγραψε στην ανάρτησή της.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος