ΕΛΛΑΔΑ

Τροπολογία Κινήματος Αλλαγής για την στήριξη του περιφερειακού και τοπικού τύπου

Τροπολογία – ανάσα για τον περιφερειακό και τοπικό τύπο για διετή παράταση της αναστολής κατάργησης των διατάξεων  για δημοσιεύσεις δημοσίων διακηρύξεων προκηρύξεων και των περιλήψεων τους

Κατατέθηκε Τροπολογία από τους Βουλευτές της Κ.Ο. Κίνημα Αλλαγής την οποία συνυπογράφει ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, με πρώτη υπογράφουσα την πρόεδρο του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Περιστολή του λαθρεμπορίου – Κύρωση του Πρωτοκόλλου για την εξάλειψη του παράνομου εμπορίου καπνού, διατάξεις περί κοινωφελών περιουσιών και σχολαζουσών κληρονομιών, διατάξεις για τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη ταξινόμησης, κίνητρα για την προσέλκυση φορολογικών κατοίκων», με θέμα:

Παράταση υποχρέωσης δημοσίευσης δημοσίων διακηρύξεων, προκηρύξεων  και των περιλήψεων τους στον περιφερειακό και τοπικό τύπο.

Με την παρούσα τροπολογία παρατείνεται για δύο χρόνια η αναστολή της κατάργηση των διατάξεων περί δημοσίευσης δημοσίων διακηρύξεων προκηρύξεων  και των περιλήψεων τους στον περιφερειακό και τοπικό τύπο, που θεσμοθετήθηκε με την παρ. 12 του άρθρου 379 η οποία λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2020.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Στο σχέδιο νόμου «Περιστολή του λαθρεμπορίου-Κύρωση του Πρωτοκόλλου για την εξάλειψη του παράνομου εμπορίου καπνού, διατάξεις περί κοινωφελών περιουσιών και σχολαζουσών κληρονομιών, διατάξεις για τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη ταξινόμησης, κίνητρα για την προσέλκυση φορολογικών κατοίκων»

Θέμα:«Παράταση υποχρέωσης δημοσίευσης δημοσίων διακηρύξεων, προκηρύξεων και των περιλήψεων τους στον περιφερειακό και τοπικό τύπο».

Εισηγητική έκθεση

Άρθρο …

Παράταση υποχρέωσης δημοσίευσης δημοσίων διακηρύξεων, προκηρύξεων  και των περιλήψεων τους στον περιφερειακό και τοπικό τύπο

Με την παρούσα τροπολογία παρατείνεται για δύο χρόνια η αναστολή της κατάργηση των διατάξεων περί δημοσίευσης δημοσίων διακηρύξεων προκηρύξεων και των περιλήψεων τους στον περιφερειακό και τοπικό τύπο, που θεσμοθετήθηκε με την παρ. 12 του άρθρου 379 η οποία λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Τροπολογία – Προσθήκη

Στο σχέδιο νόμου «Περιστολή του λαθρεμπορίου-Κύρωση του Πρωτοκόλλου για την εξάλειψη του παράνομου εμπορίου καπνού, διατάξεις περί κοινωφελών περιουσιών και σχολαζουσών κληρονομιών, διατάξεις για τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη ταξινόμησης, κίνητρα για την προσέλκυση φορολογικών κατοίκων» προστίθεται νέο άρθρο ως εξής:

Άρθρο …

Δημοσίευση δημοσίων διακηρύξεων στον περιφερειακό και τοπικό τύπο

Η παράγραφος 12 του άρθρου 379 του ν.4412/2016 τροποποιείται και διαμορφώνεται ως εξής:

«12. Η ισχύς της περίπτωση περίπτωσης 35 και 68, καθώς και του τρίτου εδαφίου των περιπτώσεων 31, 40, 59 και 82της παραγράφου 1 του άρθρου 377 αρχίζει την 1η Ιανουάριου 2023».

Αθήνα, 01-12-2020

OιΠροτείνοντες Βουλευτές

ΦΩΦΗ (ΦΩΤΕΙΝΗ) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ

ΑΝΔΡΕΑΣΛΟΒΕΡΔΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ

ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΑΓΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ      

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος