ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

TUI: Στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μερίδιο των τουριστών που διακίνησε φέτος

Από το σύνολο των τουριστών που διακίνησε φέτος η TUI, το μεγαλύτερο μερίδιο το απέσπασε για πρώτη φορά η Ελλάδα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο οποίος έκανε λόγο για περαιτέρω επέκταση της τουριστικής περιόδου μέχρι το Νοέμβριο.

Μιλώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας υποστήριξε ότι «η  υλοποίηση της δέσμευσης της TUI να προτάξει στους τουριστικούς προορισμούς τη χώρα μας, συνιστά έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης και του πλεονεκτήματος που αποκτήσαμε».

«Μέσω της TUI υπολογίζεται πως περισσότεροι από 1 εκατ. τουρίστες, θα έρθουν στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε δέσμευση για περαιτέρω επέκταση της περιόδου, έως το τέλος Νοεμβρίου», τόνισε ο κ. Πέτσας για να συμπεράνει πως «και αυτό το στοιχείο είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από ένα από τους μεγαλύτερους tour operators στον κόσμο».

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα ο τρόπος που χειρίστηκε την πρώτη φάση της πανδημίας η Ελλάδα « αποτέλεσε πρότυπο», πράγμα που επέτρεψε στην πορεία το άνοιγμα του τουρισμού. «Ανοίξαμε τις πύλες της χώρας, παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των κατοίκων, των εργαζόμενων και των επισκεπτών μας. Και αυτό, όχι μόνο εκτιμήθηκε από την τουριστική αγορά, αλλά καταγράφηκε και ως ένα επιπλέον συγκριτικό πλεονέκτημα για το 2021», κατέληξε.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος