ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β’ Εθνική: Αίτημα αναβολής του αγώνα με την ΧΑΝΘ από τον ΓΑΣ Κομοτηνή λόγω «καραντίνας» σε μέλη του

Αίτημα αναβολής του αγώνα με την ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατέθεσε η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή. Ο λόγος; Η πανδημία του κορονοϊού.

Στον ΓΑΣ Κομοτηνή δεν υπάρχει κανένα κρούσμα. Ωστόσο λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος φοιτητή στην ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, χρειάστηκε την Πεμπτη να κλείσει το κλειστό γυμναστήριο για απολύμανση, με αποτέλεσμα να χαθεί η προπονηση αυτή.

Επιπλέον, τουλάχιστον δύο παίκτες και δύο μέλη του τεχνικού τιμ, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή Νεοκλή Λεμονίδη, παραμένουν για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα καθώς λογίζονται ως επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος, ακριβώς λόγω αυτού που κατεγράφη στο ΤΕΦΑΑ.

Γίνεται αντιληπτό ότι με αυτήν την κατάσταση, προπονήσεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν στον ΓΑΣ Κομοτηνή μέχρι να μπορέσουν αυτά τα τέσσερα άτομα να κάνουν το τεστ και να διαπιστωθεί ότι είναι αρνητικοί (κανένας δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα).

Τα τεστ αναμένεται να γίνουν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται σε προσωπικό και φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο αρχικός σχεδιασμός είναι τα τεστ να γίνουν την Παρασκευή αλλά λόγω όγκου μπορεί και να καθυστερήσουν. Επιπλέον, δεν είναι γνωστό πότε θα βγουν τα αποτελέσματα από αυτά τα τεστ.

Με αυτά τα δεδομένα αλλά και με δεδομένο ότι ήδη έχουν αναβληθεί δύο παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής στον όμιλο του ΓΑΣ, η ομάδα της Κομοτηνής ζήτησε από την ΕΟΚ την αναβολή και του δικού της αγώνα και περιμένει την απόφαση της Ομοσπονδίας.

thrakisports.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος