ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β’ Εθνική: Αναβολή στο φινάλε του πρώτου γύρου μέχρι το τέλος του μήνα για Ροδόπη ’87 και Βασίλισσα της Θράκης

Μετά την αναβολή της αγωνιστικής της περασμένης Κυριακής, η ΕΠΟ αποφάσισε λόγω της υγειονομικής κατάστασης την αναβολή και της επόμενης αγωνιστικής που είχε προγραμματιστεί για την μεθεπόμενη Κυριακή 23 Ιανουαρίου.

Με βάση το νέο επικαιροποιημένο πρόγραμμα, η Ροδόπη ’87 και η Βασίλισσα της Θράκης θα παίξουν ξανά μπάλα σε επίσημο αγώνα την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Τότε θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική, τελευταία του Α’ Γύρου με την ομάδα της Κομοτηνής να παίζει στην Κατερίνη κόντρα στις Νεφέλες και αυτή της Ξάνθης να φιλοξενεί στην Θαλασσιά την Σειρήνα από τα Γρεβενά.

Η πρεμιέρα το β΄γύρου στον Α’ Ομιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών θα γίνει ακριβώς μια εβδομάδα μετα, στις 6 Φεβρουαρίου με τις δυο ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται αμφότερες εκτός έδρας: η Βασίλισσα στον Βόλο και η Ροδόπη στο Κιλκίς.

Θα ακολουθήσουν δυο Σαββατοκύριακα με ρεπό (στα οποία θα οριστούν τυχόν αναβληθέντες αγώνες) και η κανονικότητα αναένεται να επανέλθει στη Β’ Εθνική Γυναικών από τις 27 Φεβρουαρίου, όταν θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική.

Με βάση το νέο επικαιροποιημένο πρόγραμμα που απέστειλε η ΕΠΟ στις ομάδες, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών εκτός άλλων απρόοπτων θα ολοκληρωθεί στα μέσα Μαΐου.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος