ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β’ Εθνική: Νικηφόρο πέρασμα… πρωτιάς της Ροδόπης ’87 από τα Γρεβενά

Στην κορυφή της βαθμολογίας στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών παρέμεινε η Ροδόπη ’87 καθώς έφυγε νικήτρια με 0-2 από το Ενωσιακό Γήπεδο Γρεβενών το μεσημέρι της Κυριακής.

Τα γκολ της ομάδας της Κομοτηνής ήρθαν ένα σε κάθε ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 31′ με την Μπαμπαλή και στο 76′ με την Ραϊνάκη. Σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ έχασαν ακόμα η Κατσιγιάννη στο 53′ που έκανε σουτ από πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, η Μπαμπαλή στο 60′ τετατετ που έδιωξε σωτηρία η τερματοφύλακας, η Ραϊνάκη στο 62′ κεφάλια άουτ και στο τέλος η Γιαννακοπούλου που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση στο σουτ της Ηλιάδη αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.

ΓΡΕΒΕΝΑ (Χανταβας): Τσαρτσαράκη, Παπανίκου, Στεργιούλα, Αγγελίδου, Κοραβού (75′ Ισπογλιδου), Μποζιάρη, Δρακάκη, Αμαραντιδου (82′ Καλέσογλου), Λεττα (54′ Παππά), Βλάχου, Αποστολίδου.
ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Σακκά (80′ Μπίτσεβα), Ηλιάδη, Δήμου, Ραινάκη, Κατσιγιάννη (85′ Γεωργοπούλου), Γονατά, Μπαμπαλή (85′ Γιαννακοπούλου), Γιαμπούρη, Γοντζίδου (63′ Μπόζη), Καλαμπούκα (c)

thrakisports.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος