ΥΓΕΙΑ

Β. Ρούφος: Έρχονται επικουρικοί γιατροί την ερχόμενοι Δευτέρα στο ΠΓΝΑ – Λειτουργούν 21 κλίνες ΜΕΘ – Covid

“Στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε οι υπηρετούντες στον τομέα της υγείας καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και χίλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

Η πρωτόγνωρη έξαρση της πανδημίας όμως επιβάλλει τον μη εφησυχασμό μας.
Στηρίζουμε όλη αυτή την προσπάθεια με την συνεχή προσθήκη νέου τεχνολογικού εξοπλισμού και την διεύρυνση του ήδη υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού έχοντας στο πλευρό μας τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια ,τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρη Τσαλικάκη, τις υποδιοικήτριες Έφη Βασιλειάδου και Ειρήνη Χατζοπούλου και τη διευθύντρια ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος Τζίνα Λεπτοκαρίδου ,τους οποίους και ευχαριστώ προσωπικά.

Σήμερα στο νοσοκομείο μας και μετά την πρόσφατη προσθήκη των νέων κλινών ΜΕΘ, λειτουργούν 21 κλίνες ΜΕΘ – Covid, 6 κλίνες ΜΕΘ non- Covid. Παράλληλα σε περίπτωση που χρειαστεί, πράγμα απευκταίο(!), υπάρχει ο απαραίτητος σχεδιασμός λαμβανομένων όλων των μέτρων προστασίας για μη διασπορά του ιού, να μετατραπούν άμεσα σε κλίνες ΜΕΘ –covid, τμήμα των κλινών που λειτουργούν στην Στεφανιαία Μονάδα, καθώς και οι 4 κλίνες των χειρουργείων.

Πρόκειται για κλίνες ΜΕΘ πλήρως εξοπλισμένες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα (monitors, αναπνευστήρες κλπ), ενώ το προσωπικό που υπηρετεί, είναι απόλυτα ειδικευμένο σε ΜΕΘ.

Ήδη έχουν γίνει προσλήψεις επικουρικών ιατρών και νοσηλευτών και από την ερχόμενη Δευτέρα το Νοσοκομείο μας στελεχώνεται επι πλέον με νέους επικουρικούς ιατρούς των απαραίτητων ειδικοτήτων και νοσηλευτές, ενώ έπονται και άλλοι…!!!”

Τα παραπάνω γράφει στην προσωπική του σελίδα στο fb o διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος