ΥΓΕΙΑ

Β. Ρούφος: «Μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο ΠΓΝΑ»

Μέχρι την Παρασκευή 15/01 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, Βαγγέλη Ρούφο.

Σύμφωνα με τον κ. Ρούφο, οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή 08/01 και μέχρι σήμερα το βράδυ θα έχουν ολοκληρωθεί 350 δόσεις, δηλαδή 350 εμβολιασμοί υγειονομικών. Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η παραλαβή της επόμενης παρτίδα των 350 εμβολίων.

Ο Βαγγέλης Ρούφος

«Εμβολιάζονται καθημερινά 100 υγειονομικοί – την Παρασκευή το μεσημέρι ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός όλων των υγειονομικών του νοσοκομείου μας και συνεχίζουμε με τους ιδιώτες ιατρούς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούφος, υπογραμμίζοντας ότι οι εμβολιαστικές γραμμές στο νοσοκομείο δε θα κλείσουν μετά την ολοκληρωση των εμβολιασμών των υγειονομικών, καθώς θα υπάρξει σχεδιασμός για τον εμβολιασμό όλης της κοινότητας.

Αναφορικά με την κατάσταση του COVID-19 στο ΠΓΝΑ, ο διοικητής ξεκαθάρισε ότι αυτή βρίσκεται σε ύφεση. «Δε συγκρίνεται με τις παρελθοντικές καταστάσεις. Στο παρελθόν, φτάσαμε να έχουμε 21 ασθενείς στη ΜΕΘ με COVID-19 – σήμερα είναι μόλις επτά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να αποσωληνοθούν και να εξέλθουν της ΜΕΘ» κατέληξε ο κ. Ρούφο.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος