ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Visualizing in Thrace: Forum of Int. Law and Politics (Οραματιζόμενοι στη Θράκη, φόρουμ Διεθνούς Δικαίου και Πολιτικής)

Το Visualizing in Thrace: Forum of Int. Law and Politics ( Οραματιζόμενοι στη Θράκη , φόρουμ Διεθνούς Δικαίου και Πολιτικής) είναι ένας σύλλογος αποτελούμενος από φοιτητές του ΔΠΘ, χωρίς καμία πολιτική-κομματική απόχρωση.

Αντικείμενο του είναι η διεξαγωγή εκδηλώσεων, σεμιναρίων και συνεδρίων (πλέον webinar) με κύριο θέμα το διεθνές δίκαιο και τη διεθνή πολιτική ( εν ευρεία εννοία ), χωρίς ωστόσο να περιορίζεται αυστηρά σε αυτά.

Στόχος του είναι να ενωθούν οι φοιτητές κάτω από μια οντότητα, που όμοιά της δεν υπάρχει στη Κομοτηνή, καθώς πολύ λίγοι ασχολούνται με τέτοια ζητήματα και μάλιστα πολύ συγκεκριμένα, ετσι ώστε να προωθηθεί η πόλη ,αλλα και να αναδειχθεί το ΔΠΘ σαν πανεπιστήμιο , δεδομένου του ότι οι φοιτητές δεν θα χρειάζεται πλέον να προσφεύγουν σε αντίστοιχες οντότητες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Ευελπιστούμε να αγκαλιαστεί το εγχείρημα μας από σύσσωμη τη φοιτητική κοινότητα.

Πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου , έλαβε χώρα η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Συνταγματική ανασκόπηση Αμερικανικών εκλογών και οι διεθνοπολιτικές διαστάσεις τους».

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης σε δηλώσεις τους σημειώνουν «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους καθηγητές μας, κ. Παπανικολάου (λέκτορα Δημοσίου Δικαίου στη Νομική ΔΠΘ) και κ. Τζογόπουλο (Διδάσκοντα Διεθνών Σχέσεων στο ΔΠΘ), όσο και όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη συμμετοχή σας!!! Σας ευχαριστούμε παρά πολύ και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά !».

vi2   vi3

vi1

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος