ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 2019 ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Μια σημαντική επιστημονική βιβλιοκριτική για το νέο επιστημονικό σύγγραμμα του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Επίκουρου Καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με τίτλο: «Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Χαμένη ευκαιρία ή νέο Ξεκίνημα;» των εκδόσεων Νομική Βιβλιοθήκη και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δημοσιεύεται στο νομικό περιοδικό Εφημερίδα Διοικητικού Δικαίου.

Την βιβλιοκριτική ανάλυση την υπογράφει η διδάκτορας Δημοσίου Δικαίου και Ειδική Επιστήμονας της Βουλής κ. Βάρβαρα Γεωργοπούλου που παρακολούθησε ως εξειδικευμένο στέλεχος της Βουλής των Ελλήνων εκ του σύνεγγυς όλη την Αναθεωρητική Διαδικασία.

Η συντάκτης του άρθρου αξιολογεί θετικά το έργο του συγγραφέα, τόσο ως Προέδρου της Αναθεωρητικής Επιτροπής της Βουλής για το Σύνταγμα του 2019 όσο και ως επιστήμονα.

Αναγνωρίζει την επικοδομητική και συνθετική του προεδρία που μέσα σε ένα πολωμένο πολιτικό περιβάλλον επέτυχε να οδηγήσει σε σημαντικά αναθεωρητικά

αποτελέσματα.

Συγκρίνει τον πολυθεματικό και πρακτικό χαρακτήρα της Αναθεώρηση του 2019 με τις αντίστοιχες του 1986 και 2008 και αναγνωρίζει την χρησιμότητα  της μελέτης του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη τόσο για τους ειδικούς όσο και για όλους τους πολίτες.

Η βιβλιοπαρουσίαση από το συγκεκριμένο νομικό επιστημονικό περιοδικό, αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της βαρύτητας της επιστημονικής μελέτης του Επικ. Καθηγητή Δημοσίου Δικαίου αλλά και του έργου του Προέδρου της Αναθεωρητικής Επιτροπής.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος