ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Volley League: Εν αναμονή οι Θρακιώτες για το πρωτάθλημα! Μεγάλες πιθανότητες επανέναρξης

Με την ανακοίνωση του lockdown σε όλη την χώρα και στον αθλητισμό αρκετές αντιδράσεις υπήρξαν στον χώρο του βόλεϊ για την αναστολή της Volley League ενώ οι άλλες δύο κορυφαίες κατηγορίες Super League και Basket League θα συνεχιστούν κανονικά.

Εν αναμονή αυτών των εξελίξεων είναι και οι Θρακιώτες αθλητές και προπονητές που αγωνίζονται φέτος στην Volley League και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ καθώς κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι θα γίνει με το μέλλον της επαγγελματικής τους καριέρας. Οι περισσότεροι από τους Θρακιώτες αθλητές έχουν μείνει στις ομάδες τους, εξαιρουμένου του Γρηγόρη Κοντοστάθη, ο οποίος γύρισε για ξεκούραση στην Αλεξανδρούπολη.

Παρ΄ όλα αυτά οι τελευταίες εξελίξεις φαίνεται να είναι θετικές για τις ομάδες καθώς η ΕΣΑΠ προσπαθεί το πρωτάθλημα να επανεκκινίσει άμεσα για να μην πάει η προετοιμασία και ο κόπος των ομάδων πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

“Θα γίνουν προσπάθειες προς πάσα κατεύθυνση ώστε να υπάρξει προγραμματισμός για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τις προπονήσεις των ομάδων.

Σε όλες τις ομάδες με το που θα επανεκκινίσει το πρωτάθλημα θα τους δοθούν 10 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούν οι αθλητές.

Το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πότε θα δώσει η κυβέρνηση την έγκριση για επιστροφή στα γήπεδα.

Η ΕΣΑΠ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της την επόμενη εβδομάδα αφού προηγηθούν και νέες συζητήσεις μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού.”

thrakisports.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος