ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου: Να αναλάβει την ευθύνη η κυβέρνηση για τις σοβαρές ελλείψεις αστυνομικών υπαλλήλων στη Ροδόπη

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου στην έκτακτη συνάντηση που ζήτησε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης ανταποκρίθηκε με ευχαρίστηση και δέχτηκε να συναντηθούν για να ακούσει τα αιτήματά τους.

Στη συζήτηση μαζί με τα πάγια αιτήματα για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για ενίσχυση σε υλικοτεχνικές υποδομές κ.α., κυριάρχησε το αίτημα απόσπασης στη Ροδόπη των 19 αστυνομικών που υπηρετούν με το πρόγραμμα «Ασπίδα» στον Έβρο ως προσωρινό, αλλά αναγκαίο, μέτρο για να καλυφθούν οι πολύ μεγάλες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, αίτημα για το οποίο ο βουλευτής εξέφρασε την ετοιμότητά του για να διεκδικηθεί.

Ως γνωστό ο βουλευτής όλο το προηγούμενο διάστημα ανέδειξε τα αιτήματα των αστυνομικών στη Βουλή με ερωτήσεις και παρεμβάσεις, διεκδικώντας λύσεις από την κυβέρνηση, με τελευταία την παρέμβασή του για το άνοιγμα του μεθοριακού σταθμού Νυμφαίας. Άλλωστε η αποκλειστική ευθύνη για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ελλείψεων σε αστυνομικό προσωπικό, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της πολιτών της περιοχής, ανήκουν στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής σημείωσε ότι, εφόσον υπάρξουν από τη μεριά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων πρωτοβουλίες για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο ίδιος θα είναι αρωγός.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος