ΔΙΑΦΟΡΑ

Βραβεύεται φοιτήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Τον Ιούνιο του 2020 αποφοίτησαν οι πρώτοι φοιτητές από τη νεοϊδρυθείσα ειδίκευση γλωσσολογίας στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το Εργαστήριο Γλωσσολογίας «ΣυνΜορΦωΣη» του Τμήματος θα βραβεύσει τη φοιτήτρια Δανάη Θεοχαρίδου, η οποία αρίστευσε στη συγκεκριμένη ειδίκευση, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των συμφοιτητών/τριών της.

Η βράβευσή της θα γίνει σε διαδικτυακή εκδήλωση τη Δευτέρα 21/12 και ώρα 19:30. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος θα χορηγήσει ευγενικά συμβολικό χρηματικό έπαθλο στην αριστεύσασα φοιτήτρια. «Τα μέλη της ειδίκευσης γλωσσολογίας ευχαριστούν θερμά τη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής για τη σημαντική αυτή συνδρομή της στην προώθηση της αριστείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της τελετής βράβευσης έχει ως εξής: The Gorgeous Danube Delta in 4k – from Tulcea Romania 02:12 Previous PauseNext 00:14 / 03:07 Unmute Fullscreen Copy video url Play / Pause Mute / Unmute Report a problem Language Mox Player 19.30-19.40 | Συνδέσεις 19.40 | Χαιρετισμός του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμoνος 19.50 | Χαιρετισμός της αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγήτριας Ζωής Γαβριηλίδου 20.00 | Βράβευση της φοιτήτριας Δανάης Θεοχαρίδου 20.10 | Αντιφώνηση της φοιτήτριας 20.20 | Λήξη τελετής Τελετάρχης: Σπύρος Κιοσσές, ΕΔΙΠ, ΤΕΦ-ΔΠΘ

Πηγή: Foititikanea.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος