ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραβεύτηκε στην Κομοτηνή ο διεθνής βετεράνος καλαθοσφαιριστής Λευτέρης Κακιούσης

Το πρωί της Δευτέρας (11/7) πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Λευτέρη Κακιούση, διεθνή βετεράνου της καλαθοσφαίρισης, μέλους του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ «Γ. Παυλίδης», στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης.

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στις δράσεις της 1ης Αθλητικής Γιορτής Μπάσκετ που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης με την υποστήριξη της Μητρόπολης Μαρωνείας Κομοτηνής, του ΓΑΣ Κομοτηνή, τη συμμετοχή του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και των τοπικών αθλητικών συλλόγων καλαθοσφαίρισης.

Το παρόν έδωσαν ο εκπρόσωπος της Ι.Μ. Μαρώνειας και Κομοτηνής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο  Γιώργος Πεταλωτής πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή και μέλος της Ε.Ο.Κ, ο Πασχάλης Αθανασίου εκ μέρους της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο Τάκης Φωτεινάκης προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή, μικροί παίκτες των ακαδημιών, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης της Κομοτηνής και έδωσαν όλοι την υπόσχεση ότι  αυτή η διοργάνωση θα γίνει θεσμός για τη Ροδόπη, αλλά και ευρύτερα όλης της Θράκης.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος