ΔΙΑΦΟΡΑ

WINTER’S VERGE – single “Blood on the Foam”απότοάλμπουμ“The Ballad of James Tig”

Blood on the Foam – Official Video

Οι  Winter’s Verge είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες της Κύπρου. Από  την ίδρυσή της  το 2005, η μπάντα έχει μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει 4 ολοκληρωμένα studio άλμπουμ και 3 Eps και έχει δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη σαν μια από τις πιο εντυπωσιακές κυπριακές μπάντες στις live εμφανίσεις,  με το δυνατό μείγμα του επικού, μελωδικού και συμφωνικού metal τους!

Η μπάντα αποτελείται από 6 από τους πιο έμπειρους και γνωστούς μουσικούς της κυπριακής ροκ και μεταλλικής σκηνής , τον Γιώργο Χαραλάμπους στα φωνητικά,  τοDeniel Pavlovski  και το Σάββα  Παρπερί στις κιθάρες, το Σταύρι Μιχαήλ στα πλήκτρα, το Μιγκέλ Τραπεζάρη  στο μπάσο και το Ντάνι Γεωργίου σε τύμπανα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα τους μέχρι σήμερα, το “The Ballad of James Tig”. Πάνω σε μια ιδέα και στίχους του φημισμένου τοπικού συγγραφέα βιβλίων και θεατρικών έργων Φρίξου Μασούρα, το νέο άλμπουμ είναι μια άλλη ιστορία με ένα τεράστιο ηχητικό πεδίο και  με τον συμφωνικό ήχο που όλοι οι fans των Winter’s Verge αγάπησαν από την πρώτη στιγμή.

Το “TheBallad ofJames Tig” κυκλοφόρησε από την ΓερμανικήPride & JoyRecords.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “BloodontheFoam”.

Official links

https://www.facebook.com/WintersVerge/

 

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος