Αστυνομικά

Ξάνθη: Έκλεψαν κουμπαρά με χρήματα για τροφές αδέσποτων

Αγανάκτηση προκάλεσε στους φιλόζωους της Ξάνθης η “καταδρομική” έφοδος δύο νεαρών σε γνωστό pet shop της πόλης, από το οποίο άρπαξαν έναν κουμπαρά που περιείχε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο είχε συγκεντρωθεί για την αγορά τροφ’ης για τα αδέσποτα της περιοχής.

Ωστόσο, μέσα στο κατάστημα υπάρχει κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε πεντακάθαρα τα πρόσωπα των δραστών, που είναι ανήλικοι και αναζητούνται από την Αστυνομία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο φιλοζωικός σύλλογος «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» ο οποίος είχε τοποθετήσει τον συγκεκριμένο κουμπαρά.

Έπιασαν διαρρήκτες με κλεμμένα τιμαλφή σε μαξιλαροθήκη

Ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην Καλαμάτα ξάφρισαν τρεις διαρρήκτες με ακροβατικές ικανότητες, που αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι και παραβίασαν την μπαλκονόπορτα. Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα και τα έβαλαν σε μια μαξιλαροθήκη, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που ειδοποίησαν οι γείτονες και οι δύο συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος διέφυγε παρατώντας τη μαξιλαροθήκη με τα κοσμήματα στο μπαλκόνι του σπιτιού. Μετά την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια, οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και οι αναζητήσεις για τον συνεργό τους συνεχίζονται.

https://www.protothema.gr/greece/article/1331432/xanthi-eklepsan-koubara-me-hrimata-gia-trofes-adespoton/?utm_source=feedly

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος