ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνημα με αισιοδοξία στον ΓΑΣ Κομοτηνή

Όλοι επιθυμούν μία πολύ καλή πορεία μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις

Με χαμόγελα, συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό ξεκίνησε η προετοιμασία του ΓΑΣ Κομοτηνή για την αγωνιστική περίοδο 2020/21. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος του ΓΑΣ κ. Πεταλωτής ευχήθηκε σε όλους μία σεζόν με υγεία και γεμάτες επιτυχία.

 

Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του, πως λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία του κορονοϊού και με σκοπό την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, διαφοροποιείται το πρωτάθλημα και είναι ορατός ο κίνδυνος αυτό να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες,στερούνται εσόδων απο τα διαρκείας, αλλά και απο τα εισιτήρια των αγώνων.

Φίλες και Φίλοι,

Στις δύσκολες στιγμές που διάγουμε όλοι μας, σας καλούμε στο πλευρό της Ομάδας μας, με υπευθυνότητα και σύνεση, με αγάπη για τον Σύλλογο και το μπάσκετ.

Η Ομάδα μας παρά τις αντίξοες, μπασκετικά, συνθήκες,αρχίζει στις 18 αυγούστου την προετοιμασία της και θα εργαστεί σκληρά για να ανταπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της. Μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σ’ αυτή την προσπάθεια, αποκτώντας κάρτες Στήριξης/Διαρκείας, που λόγω των “ιδιόμορφων” συνθηκών, κάτι τέτοιο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Το ταξίδι μας ξεκινά… Μείνετε συντονισμένοι !

ΓΑΣ ΕΙΣΑΙ !

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος