ΥΓΕΙΑ

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία της ΑΜ-Θ παρουσία του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στους εργαζομένους των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και ΕΚΑΒ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με την παρουσία του Διοικητού της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτρη Τσαλικάκη.

Ο κ.Τσαλικάκης στις δηλώσεις του έξω από πύλη του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής ανέφερε, πως είναι ικανοποιημένος με το ποσοστό συμμετοχής των εργαζομένων στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Παράλληλα υπογράμμισε πως ΔΕΝ ασκείται πίεση, ούτε υποχρεώνεται κανείς από τους εργαζόμενους για να εμβολιασθεί.

Κλείνοντας, τόνισε πως αν και από την φύση του είναι αισιόδοξος άνθρωπος, οι εμβολιασμοί είναι η αρχή του τέλους της πανδημίας και πως πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, προκειμένου το ΕΣΥ να είναι έτοιμο στο τυχόν τρίτο κύμα της πανδημίας.

Από την πλευρά της η Διοικήτρια του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, Μάγδα Γιαμουστάρη, υποστήριξε πως η διαδικασία του εμβολιασμού κυλά ομαλά και η ίδια εμβολιάστηκε από τους πρώτους και όπως είπε χαρακτηριστικά «είμαι όρθια και είμαι μια χαρά».

Ο Δ/ντης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Σισμανόγλειου, Γιώργος Πατλάκας-Ιατρός Πνευμονολόγος-, δήλωσε πως σήμερα έγιναν 20 εμβολιασμοί στους εργαζόμενους του Σισμανόγλειου και πως θα γίνονται 50 την ημέρα.» Στόχος είναι να αποσυμφορηθεί το Νοσοκομείο, γι’ αυτό και για ένα χρονικό διάστημα οι ασθενείς με κορονοϊό που χρήζουν νοσηλείας, θα κατευθύνονται στο Πανεπιστημιακό της Αλεξ/πολης, ώστε να πάρει μια ανάσα το υγειονομικό προσωπικό». Δοθέντος πως αυτή τη στιγμή στο Σισμανόγλειο νοσηλεύονται 15 άτομα με κορονοϊό, ενώ πριν λίγες μέρες ήταν 35.

Τέλος ο αντιπρόεδρος των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, χαρακτήρισε σημαντική την παρουσία του κ. Τσαλικάκη στο Σισμανόγλειο την ημέρα έναρξης του εμβολιασμού και πως πρέπει οι εργαζόμενοι να πάρουν μια ανάσα, για την αντιμετώπιση τυχόν τρίτου κύματος.

ERT Komotinis/PZ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος