ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξενάγηση του υφυπουργού Αθλητισμού στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής βρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Πανθρακικό Στάδιο.

Τον υποδέχθηκαν η αντιπρύτανης Μαρία Μιχαλοπούλου και η κοσμήτορας Ελένη Δούδα και τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Αρχικά πήγαν στην αίθουσα πάλης, η οποία είχε εκείνη την ώρα μικρούς αθλητές που έκαναν προπόνηση. Ο υφυπουργός ενημερώθηκε για τις διακρίσεις αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρονται, αλλά και για το γεγονός ότι το ΔΠΘ φιλοξενησε την Εθνική Ομάδα Πάλης των ΗΠΑ στο πρόσφατο παρελθόν.

Ακολούθως πήγε στο πανεπιστημιακό κολυμβητήριο, όπου υπήρχαν επίσης παράγοντες της ΝΕΡΟ που του προσέφεραν σκουφάκια και μάσκερς με το σήμα του συλλόγου. Του διευκρίνισαν ότι πλέον αυτό το κολυμβητήριο πέρα από τις ανάγκες του Πανεπιστημίου καλύπτει και τις ανάγκες των δημοτών της Κομοτηνής και του συλλόγου, που αποτελεί συγχώνευση όλων των ομάδων υγρού στίβου στην Κομοτηνή.

Στην συνέχεια ο υφυπουργός και η συνοδεία του κατευθυνθηκαν στο κεντρικό κτήριο του ΤΕΦΑΑ και φωτογραφήθηκε με τον Δημόκριτο, ενώ πέρασε και από το ανοιχτό γήπεδο στίβου και ποδοσφαίρου. Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τις εγκαταστάσεις αλλά και το στελεχιακό δυναμικό του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, δεσμεύθηκε να εξετάσει τρόπους να αναπτυχθουν αυτές ώστε να φιλοξενούν ομάδες και διοργανώσεις πέρα από φοιτητές, ενώ έκανε νύξη και στο μείζον ζήτημα της επαγγελματικής αναγνώρισης των πτυχίων προπονητών από τις Σχολές Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ThrakiSportS/Kombak

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος