ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υπεγράφη η σύμβαση για τις εργασίες εξωραϊσμού στον χώρο αναψυχής “Δενδράκι” στις Σάπες

Στο γραφείο του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, υπεγράφη η σύμβαση και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για τον εξωραϊσμό του χώρου αναψυχής στη θέση «Δεντράκι» στις Σάπες.

Στον χώρο δασικής αναψυχής «Δενδράκι» θα δημιουργηθεί κέντρο πληροφόρησης το οποίο θα μπορεί να το επισκέπτεται το κοινό και να ενημερώνεται για την πολιτιστική και οικολογική αξία της ευρύτερης περιοχής, σύγχρονοι τραπεζοπάγκοι, χώροι υπαίθριου ψησίματος, χώροι ανάπαυσης και περισυλλογής, λιθόστρωτοι διάδρομοι και μονοπάτια, ράμπες για εύκολη πρόσβαση ΑμεΑ, ξύλινα κάγκελα, πέτρινη περίφραξη.

Επίσης θα βελτιωθούν οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις, θα τοποθετηθούν συστήματα πυρόσβεσης, θα γίνουν επεμβάσεις στην αδιαχείριστη βλάστηση, αλλά και νέες φυτεύσεις, όπως και δημιουργία βοτανικού κήπου.

Τα έργα θα προσφέρουν ήπια και φιλική στο περιβάλλον δασική αναψυχή και θα συμβάλλουν στην προστασία των φυσικών, ιστορικών και πολιτιστικών αξιών της περιοχής.

Το έργο που αναμένεται να μεταμορφώσει τον χώρο αναψυχής ο οποίος αποτελεί πόλο έλξης για κατοίκους και επισκέπτες, έχει προϋπολογισμό 136.400 ευρώ από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Leader και θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος