ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών στο πλαίσιο της υλοποίησης συνοδευτικών μέτρων της πράξης: «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019»- ΚΣ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ» του Ε.Π. «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους – ΤΕΒΑ», υλοποιεί την δράση Υπηρεσίες κοινωνικοποίησης παιδιών, μέσα από την συμμετοχή των παιδιών σε πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται στις Σάπες και στην Ξυλαγανή.
Ειδικότερα τα παιδιά συμμετέχουν σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και καλλιτεχνικά εργαστήρια, σε εργαστήρια με αντικείμενο τα μαθήματα μουσικής, μουσικών οργάνων, χορού και γενικότερα σε εργαστήρια ημερήσιας απασχόλησης .
Οι δημιουργικές δραστηριότητες απασχόλησης σκοπό έχουν να προάγουν την αξία του ελεύθερου χρόνου και αποσκοπούν στη θετική-ενεργή ενασχόληση των παιδιών μέσω εποικοδομητικών, βιωματικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που στοχεύουν στη γόνιμη ψυχαγωγία.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τους περιορισμούς, λόγω του κορονοϊού covid-19 τα παιδιά με τη συμμετοχή τους στα εργαστήρια έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά και να ζήσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, μέσα από μια πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος