ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Υπογράφηκε η σύμβαση για τησυντήρηση και τη βελτίωση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Ροδόπης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ένα νέο έργο προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για έργα συντήρησης και βελτίωσης σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της ΠΕ Ροδόπης, συνολικού μήκους 17 χιλιομέτρων.

Η παρέμβαση της Περιφέρειας έχει στόχο να αποκαταστήσει τις φθορές στο οδόστρωμα, να αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας των δρόμων αλλά και να αποκαταστήσει ή να ανακατασκευάσει κατεστραμμένα τμήματα.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Σιδηροχωρίου (στις επαρχιακές οδούς «Κομοτηνή – Καλαμόκαστρο – Νέο Σιδηροχώρι – Νέα Αδριανή – Άγιοι Θεόδωροι» και «Νέο Σιδηροχώρι – Παγούρια – Λίμνη Μητρικού»), στις επαρχιακές οδούς «Γλυκονέρι- Μέση», «Κομοτηνή – Νυμφαία», «Θρυλόριο-Βέννα -Κρωβύλη- Σ.Σ. Μέστης», στην εθνική οδό «Αρίσβη – Σάπες -Βέλκιο» καθώς και στο παραλιακό μέτωπο (στην επαρχιακή οδό «Προφήτης Ηλίας-Πλατανίτης»).

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και η σύμβασή του υπογράφηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον ανάδοχο του έργου κ. Αλέξανδρο Πιατίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε.», παρουσία του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας κ. Τάσου Παράσχου.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος