ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα Δημάρχου Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Μήνυμα-Δημάρχου-Κομοτηνής,-Ιωάννη-Γκαράνη-για-την-Παγκόσμια-Ημέρα-Χωρίς-Αυτοκίνητο

Τιμούμε και υποστηρίζουμε για μια ακόμη χρονιά, την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο που γιορτάζεται στις 22 Σεπτέμβρη σε πανευρωπαϊκή κλίμακα για να ενεργοποιήσει την περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών.

Στην κατεύθυνση της μείωσης της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης μας με την ενθάρρυνση της πεζής κυκλοφορίας, της χρήσης ποδηλάτου, αλλά και των μέσων μαζικής μεταφοράς, διοργανώνουμε φέτος για δεύτερη χρονιά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με πλούσιες δράσεις, ειδικά για τους μικρούς μας φίλους.

Η βράβευση του Δήμου Κομοτηνής από το Υπουργείο Περιβάλλοντος κι Ενέργειας για την περσινή διοργάνωση αποδεικνύει την επιτυχία του αγώνα που δίνουμε για την κατάκτηση της προσβασιμότητας στην πόλη μας, έτσι ώστε τα άτομα με αναπηρία, οι ηλικιωμένοι και οι γονείς με τα παιδιά τους να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα.

Η Κομοτηνή διαμορφώνεται βήμα- βήμα σε μια φιλόξενη κυκλοφοριακά πόλη και ζητάει τη συμμετοχή όλων μας, πολιτών, καταστηματαρχών, οδηγών, ώστε να τηρούνται οι κανόνες και να μην αποκλείεται κανένας.

Ενθαρρύνουμε την άσκηση με το ποδήλατο και το περπάτημα, αγαπάμε την πόλη, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Add Comment

Click here to post a comment

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος