ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

3ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη

Ο 3ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου. Μετά το δεύτερο χρόνο επιτυχημένης διεξαγωγής του, το Τ.Ν.Τ. επιστρέφει για φοιτητές, νέους επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς το 2023.

Το ΤΝΤ αποσκοπεί στο να δώσει, στους συμμετέχοντες του, μια πλήρη εμπειρία στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, μέσα από διαδραστικά σενάρια και ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να επιτύχουν την επιθυμητή συμφωνία.

Διοργανώνεται από το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, το SDGs DUTH Hub ,UN Sustainable Development Solutions Network – Youth Initiative και υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Επιχειρηματικής Καινοτομίας, Δημιουργικότητας και Ανταγωνιστικότητας (BICC) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του IHU . Πρόκειται για τον 1ο καινοτόμο διαγωνισμό αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται στη Β. Ελλάδα, με κορυφαίους μέντορες του είδους και ειδικούς στη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση συγκρούσεων.

Προσπαθώντας να εξελίξουμε τον διαγωνισμό μας, σας εξελίσουμε τον περσινό πρωτότυπο αλγόριθμο που θα χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια του φετινού “Thrace Negotiations Tournament”.
Ο συγκεκριμένος αλγόριθμος, θα αναλύει τις εκφράσεις των διαγωνιζομένων δίνοντας έτσι μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Φάσεις του διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός αποτελείται αρχικά από τη φάση της θεωρητικής εκπαίδευσηςόπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές της διαπραγμάτευσηςτης διαχείρισης συγκρούσεων και της συμφωνίας.
Στην επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν γύροικατά τους οποίους οι συμμετέχοντες χωρισμένοι σε ομάδες θα εξασκηθούν σε πραγματικές υποθέσεις διαπραγμάτευσης και έχοντας ο καθένας το δικό του ρόλοθα προσπαθήσουν να επιλύσουν σύγχρονα προβλήματα.
Η θεωρητική εκπαίδευση και οι πρώτοι γύροι θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποσταστάσεωςη τελική φάση θα διεξαχθεί δια ζώσης.

Ενδεικτικά ο διαγωνισμός προγραμματίζεται ως εξής :

Φάση εκπαίδευσης : 21 Απριλίου
1η προκριματική φάση : 22 -23 Απριλίου
2η προκριματική φάση & τελικός: 29-30 Απριλίου

Συμμετοχή στη φόρμα

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesJrrQVpSWSE4cDpjgE5NU9KsuSzstUOGiQfyyd1t5sfNgoQ/viewform

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος