ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση τροφίμων και ποτών “Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”

Στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα ξεκίνησε η έκθεση τροφίμων και ποτών από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την πρώτη μέρα της έκθεσης μιας και το σημείο διεξαγωγής είναι το πλέον πολυσύχναστο αφού από αυτόν διέρχονται καθημερινά περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν την έκθεση Τροφίμων και Ποτών, με σκοπό να δώσουν «βήμα» σε επιχειρήσεις Αγροδιατροφής να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοικτή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης σε ανάρτησή του στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

“Σήμερα εγκαινιάσαμε στην Αθήνα, στο Μετρό Συντάγματος, την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”
Σε αγαστή συνεργασία με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας μας και μέσα από το συλλογικό μας όργανό – το ΠΕΣΥ ΑΜΘ – φέραμε προϊόντα από τον τόπο μας στο κέντρο της Ελλάδας.
Όπως ειπώθηκε και από όλους τους ομιλητές κατά τη διάρκεια της λιτής τελετής των εγκαινίων, στόχος μας είναι η Έκθεση αυτή συν τω χρόνω να θεσμοθετηθεί και διοργανώνεται σε σταθερή βάση.
Ευχαριστώ τους εκθέτες μας, τον κόσμο που επισκέπτεται την Έκθεση, αλλά και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας για τη στήριξη και την υποστήριξη”.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος