ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενεργός παρουσία του Δήμου Κομοτηνής σε αυτοδιοικητικό συνέδριο στην Κόρινθο

Το τριήμερο 2-4 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο Επιστημονικό Συνέδριο, με θέμα: «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική και Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». Το συνέδριο διοργανώθηκε από τον Δήμο Κορινθίων, την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, «Κλεισθένης» και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης, International Forum Training & Consulting.

Στο συνέδριο παρέστησαν πλέον των 120 ομιλητών και συμμετείχαν πάνω από 400 σύνεδροι, οι οποίοι κατέθεσαν τις εμπεριστατωμένες απόψεις τους και αντάλλαξαν τεχνογνωσία και καλές πρακτικές για όλες τις εκφάνσεις λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο συνέδριο συμμετείχαν ως ομιλητές και συντονιστές αιρετοί και τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Γενικοί Γραμματείς Δήμων & Εκτελεστικοί Γραμματείς Περιφερειών, Αντιδήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, Μέλη Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες ΟΤΑ), υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ.

Την κήρυξη των εργασιών του Συνεδρίου έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ενώ παρέστη και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα.

Τον Δήμο Κομοτηνής εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Κίμωνας Λεχούδης, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού, Αθανάσιος Λάπατας, η Γενική Γραμματέας, Μαρία Σοφιανού και η Γενική Διευθύντρια του Αναπτυξιακού Οργανισμού, Κατερίνα Μπακαλίδη.

Η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κομοτηνής, Μαρία Σοφιανού, συμμετείχε ως Συντονίστρια στο Συνέδριο, συντονίζοντας την πρώτη θεματική της έναρξης και της κήρυξης εργασιών του Συνεδρίου, με θέμα: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Απλούστευση Διαδικασιών για την εξυπηρέτηση του πολίτη στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος