ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγιασμός στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού

Τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός του Πανθρακικού στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Κικήδειο μπροστά από το εκκλησάκι του Αγίου Ραφαήλ.

Το «παρών» στην τελετή έδωσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων που ευλόγησε τους παίκτες των ομάδων, τα παιδιά των ακαδημιών του Πανθρακικού, την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Ο Σεβασμιότατος έχει δείξει πολλές φορές από την πρώτη ημέρα που έχει έρθει στην πόλη μας την αγάπη του για τον Πανθρακικό, ευχόμενος σε όλους μία σεζόν γεμάτη υγεία και νίκες. Παράλληλα στάθηκε στη σημασία που έχει τα παιδιά να μάθουν να διαχειρίζονται τις νίκες και τις ήττες, χρησιμοποιώντας όλα όσα μαθαίνουν στα γήπεδα στην καθημερινότητα τους.

Από πλευράς του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σακάρης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την χρόνια στήριξη του και την αγάπη για την ομάδα ευχόμενος τη νέα σεζόν ο Αγιασμός να γίνει πριν την συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και φυσικά να προστεθούν ακόμα περισσότερα παιδιά στο δυναμικό των ακαδημιών.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος