ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Εξαήμερη παύση προπονήσεων των ακαδημιών του ΓΑΣ Κομοτηνή λόγω έξαρσης κρουσμάτων

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ανακοίνωσε την εξαήμερη παύση προπονήσεων των ακαδημιών του λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Κομοτηνής αναφέρει πως θα αναβληθούν οι προπονήσεις από Παρασκευή 23 Οκτωβρίου μέχρι Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων και των αυξημένων θετικών τεστ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επιπλέον θα γίνει απολύμανση στους χώρους άθλησης.

Η ανακοίνωση:

«Για την ασφάλεια της υγείας των παιδιών μας, σταματάνε για έξι (6) ημέρες οι προπονήσεις των τμημάτων ακαδημιών μας
Λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων στην πόλη μας και των αυξημένων θετικών τεστ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπ/ση, θα σταματήσουν οι προπονήσεις των ακαδημιών μας από σήμερα Παρασκευή 23/10/2020 μέχρι και την Τετάρτη 28/10, για αποφυγή πιθανής εξάπλωσης του ιού. Έχοντας αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των προπονήσεων και θα γίνει απολύμανση των χώρων άθλησης
Οι προπονητές μας θα ειδοποιήσουν τα τμήματά τους και  θα βρίσκονται στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης για να πληροφορήσουν γονείς και παιδιά που τυχόν δε θα ενημερωθούν
Προτρέπουμε γονείς και παιδιά να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά και τους ανθρώπους που έχουν καθημερινή επαφή.
Παρακαλούμε, όσους έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους που νοσούν, ή με ενήλικες και παιδιά που έχουν κάποια συμπτώματα ή αδιαθεσία να καθίσουν σπίτι.
Προσπαθούμε όλοι, να είμαστε ασφαλείς και να ξαναγυρίσουμε στα γήπεδα την Πέμπτη 29/10/2020.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση, το ΔΣ του ΓΑΣ Κομοτηνή»

thrakisports.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος