ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αναβολή σε 12 αγώνες του Σαββατοκύριακου λόγω Covid-19

Αναβολή σε 12 παιχνίδια όλων των κατηγοριών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που είχαν προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, λόγω της έξαρσης του Κορονοϊού στην Θράκη και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα αναβάλλονται τα παιχνίδια της ΑΕΚ εναντίον του Αίαντα και της Ολυμπιάδας εναντίον του Δημοκριτείου Κομοτηνής για το Πρωτάθλημα Ανδρών και το παιχνίδι της Ελευθερούπολης κόντρα στους Τιτάνες για το Πρωτάθλημα Παίδων.

Επιπλέον με ξεχωριστή ανακοίνωση η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ενημέρωσε νωρίτερα πως αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια των ομάδων του Νομού Σερρών σε όλες τις Κατηγορίες. Συνολικά πρόκειται για εννέα αναμετρήσεις των ομίλων στους οποίους πάντως ΔΕΝ συμμετέχουν ομάδες της Θράκης.

Οι ανακοινώσεις:

«Λόγω κρουσμάτων-επαφών covid -19 που παρουσιάστηκαν σε ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ,αναβάλλονται οι παρακάτω αγώνες για την αγωνιστική 24-25/10/2020
Κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ:

25/10/20 ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΑΠΣ ΑΙΑΣ
25/10/20 ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
Κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ:

25/10/20 ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ»

«Σας γνωρίζουμε ότι η ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχει αναβάλλει τους αγώνες για τις ομάδες του Ν. ΣΕΡΡΩΝ της αγωνιστικής 24-25/10/20.Ηδη οι ομάδες έχουν ενημερωθεί από την ΠΕΜΠΤΗ 22/10/2020.»

thrakisports.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος