ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ξάνθη – Ποτάμια οι δρόμοι και εικόνες ντροπής! (φωτο)

Σε ποτάμια μετατράπηκαν για ακόμη μια φορά οι δρόμοι στην Ξάνθη, το απόγευμα του Σαββάτου, όταν άνοιξαν οι ουρανοί στην περιοχή και ξεκίνησε η βροχόπτωση (κάτι που είχαν άλλωστε προαναγγείλει εδώ και αρκετά 24ωρα οι μετεωρολόγοι).

Οι δρόμοι μέσα σε ελάχιστα λεπτά θύμιζαν… Βενετία, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να σπεύσουν να εκφράσουν την οργή, την αγανάκτηση και τον θυμό τους για την εικόνα που παρουσιάζει σε κάθε σχεδόν βροχόπτωση το οδικό δίκτυο της περιοχής.

Η ισχυρή βροχόπτωση συνδυάστηκε μάλιστα και με χαλάζι σε αρκετές περιοχές, ενώ τα καιρικά φαινόμενα δεν περιορίστηκαν μόνο μέσα στην πόλη αλλά στο σύνολο σχεδόν της ΠΕ Ξάνθης.

Οδηγοί που αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες στην προσπάθεια τους να μετακινηθούν μέσα στην πόλη «βομβάρδισαν» τα social media με βίντεο στα οποία φαίνονταν τα φουσκωμένα φρεάτια που υπερχείλιζαν και οι μεγάλες ποσότητες νερού που συγκεντρώνονταν στο οδόστρωμα.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που έσπευσαν να καταγράψουν τις ντροπιαστικές εικόνες των δρόμων της Ξάνθης από τα μπαλκόνια τους, ενώ ορισμένοι διανομείς κυριολεκτικά εγκλωβίστηκαν στον δρόμο αναμένοντας να κοπάσει η κακοκαιρία προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Τα «Καιρικά Νέα της Θράκης» πιστά στο ραντεβού τους με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών έσπευσαν να εκδώσουν ανακοίνωση – προειδοποίηση για τις μεγάλες ποσότητες νερού που αναμένονται στην Ξάνθη, εφιστώντας την προσοχή των πολιτών.

«Μεγάλη προσοχή στο νομό Ξάνθης αλλά και μέσα στην πόλη μεγάλα ύψη βροχής, ο σημερινός υετός έχει ξεπεράσει τα 100mm τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες ενώ σταδιακά θα επεκταθούν και ανατολικότερα» σημειώνουν στη σχετική ενημέρωσή τους.

Αντίστοιχες εικόνες κατεγράφησαν και το πρωί του Σαββάτου, με αποκορύφωμα τα ορμητικά νερά που έτρεχαν ακατάπαυστα στον χώρο διεξαγωγής του παζαριού.
Πηγή+Photos: Xantinea.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος