ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλύφθηκαν οι μακέτες και βγήκε σε δημοπρασία το νέο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης (+photos)

Στις αποκαλύψεις των μακετών του νέου κλειστού της Αλεξανδρούπολης προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης, Θεόδωρος Βουρδόλης.

Η δημιουργία του νέου κλειστού μπαίνει και επίσημα στα τελευταία της στάδια όπως αποκάλυψε ο Θεόδωρος Βουρδόλης, αναρτώντας τις μακέτες και ανακοινώνοντας ότι το έργο από σήμερα κιόλας βγαίνει σε δημοπρασία.

Ένα έργο το οποίο προκάλεσε μεγάλες πολιτικές και όχι μόνο κόντρες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης φαίνεται ότι από τα σχέδια και τις μακέτες θα πραγματοποιηθεί και έτσι η πόλη θα αποκτήσει ένα νέο αθλητικό στολίδι, ελπίζοντας όλοι ότι θα ζήσει και ιστορικές αθλητικές στιγμές.

Το μήνυμα του Θεόδωρου Βουρδόλη ανέφερε:

Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα. Σχεδιάσαμε από το μηδέν το νέο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης και μόλις σε 18 μήνες το έργο βγήκε σήμερα 28/04/2021 σε δημοπρασία. Επιτέλους ένα έργο πνοής για τον αθλητισμό στον δήμο μας είναι γεγονός και όχι απλά ένα σχέδιο στον τοίχο. Το θέλαμε όσο τίποτα και το πετύχαμε. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που εργαστηκαμε για αυτό και δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της αθλητικής κοινωνίας μας με την σπουδαία ιστορία σε αυτόν.

Υ. Γ. Και για να προλάβω την γνωστή φράση… “το 90% το βρήκατε έτοιμο” έχω όλα τα στοιχεία στην διάθεση του καθενός ξεχωριστά για την δουλειά που κάναμε από την πρώτη ημέρα .

H ανάρτηση έναρξη της δημοπρασίας και οι μακέτες του νέου κλειστού:

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος