ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρνητικά και τα 40 rapid tests σήμερα στην Κομοτηνή

40 τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού έγιναν σήμερα από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Αύριο, θα πραγματοποιηθούν από ένα συνεργείο τεστ ανίχνευσης στην Πλατεία Ειρήνης τις ώρες 10:00 με 15:00 και ένα ακόμη συνεργείο θα πραγματοποιήσει ελέγχους μέσα από το αυτοκίνητο στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής τις ώρες 11:00 με 14:00.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033 και  προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Τη διαδικασία στηρίζει το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Παράλληλα με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους ο Δήμος Κομοτηνής συνιστά στους πολίτες να μην συνωστίζονται, να κρατούν φυσική απόσταση και να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και τους συνδημότες τους. Ο Δήμος Κομοτηνής θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια υπέρ του αγαθού της δημόσιας υγείας.

Θρακική Αγορά

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος