ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγωνισμός από τον Πανθρακικό για τα παιδιά των ακαδημιών του

Ο Πανθρακικός προχωράει στην διεξαγωγή ενός διαγωνισμού για τα παιδιά των ακαδημιών του την περίοδο των γιορτών.

Εφόσον οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν και τα παιδιά έχουν καιρό να προπονηθούν και να βρεθούν στο γήπεδο, η ομάδα της Κομοτηνής προσκαλεί τους μικρούς της αθλητές να φορέσουν μπλούζα του Πανθρακικού και ένα σκουφάκι του Αη Βασίλη και να δείξουν τους ποδοσφαιρικές τους ικανότητες σε βίντεο μικρής διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει:

«Βάζω την μπλούζα του Πανθρακικού, το σκουφάκι του Αη-Βασίλη και μετατρέπω το σπίτι μου σε ΔΑΚ. Επειδή μας λείψανε τα παιδιά των ακαδημιών ήρθε η ώρα για τον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό. Καλούμε όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας να φορέσουν την μπλούζα του Πανθρακικού,  ένα σκουφάκι του Αη-Βασίλη και να μας δείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες (ποδαράκια, κεφαλιές κλπ) σε ένα βίντεο 20-30 δευτερολέπτων.

Στείλτε μας το βίντεο που φτιάξατε στο panthrakikospress@gmail.com ή στην σελίδα της ομάδας μας ή στο προφίλ των ακαδημιών μας στο FB και αυτά θα ανέβουν στην σελίδα της ομάδας μας. Τα 3 καλύτερα και πιο πρωτότυπα βίντεο θα κερδίσουν αναμνηστικά δώρα ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα συμμετοχής σε εκδήλωση που θα γίνει με την έναρξη των προπονήσεων».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος