ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Διανομή του βιβλίου «Θράκη – 100 χρόνια από την ενσωμάτωση»

Αρχίζει η διανομή του βιβλίου «Θράκη – 100 χρόνια από την ενσωμάτωση» που εξέδωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στο πλαίσιο των εορτασμών για την ένταξη της Θράκης στον κορμό του ελληνικού κράτους, σε όλο το μαθητικό δυναμικό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Πρόκειται για επανέκδοση, που επιμελήθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ενός Χρονολογίου της ιστορίας του Θρακικού Ελληνισμού, που πρώτη είχε εκδώσει η Βουλή των Ελλήνων 20 χρόνια νωρίτερα, με αφορμή τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ενσωμάτωση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς θα βρεθεί αύριο, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, συμβολικά στα εξής σχολεία, προκειμένου να διανείμει στους μαθητές το βιβλίο. Ειδικότερα:

  • Ώρα 9:30 – 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης
  • Ώρα 10:45 – 3ο Λύκειο Αλεξανδρούπολης
  • Ώρα 12:10 – 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

Τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου θα συνοδεύουν αντίστοιχα στα σχολεία ευθύνης τους η Προϊσταμένη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου Δήμητρα Βουρδόγλου και η Προϊσταμένη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου Ελένη Πλακωτή, καθώς και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Έβρου Ευαγγελία Κοσμαδάκη, η οποία επιμελήθηκε την έκδοση.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος