ΥΓΕΙΑ

Δημήτρης Πέτροβιτς: Η Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης πήρε πιστοποίηση για τη Στεφανιαία Μονάδα της (Μονάδα Εμφραγμάτων)

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δημήτρης Πέτροβιτς, μετά από επίσκεψή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και της Καρδιολογικής Κλινικής του, ανάρτησε στο FB τα εξής:

“Επισκέφθηκα και συγχάρηκα τον Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Καθηγητή Δημήτρη Τζιακά, για την πιστοποίηση της Στεφανιαίας Μονάδας (Μονάδας Εμφραγμάτων) και του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου από τον Φορέα Πιστοποίησης TUV NORD (TUV HELLAS) με το πρότυπο EN 15224:2016.

Διάκριση που έρχεται ως επιστέγασμα της διαρκούς εντατικής προσπάθειας του συνόλου των στελεχών της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής υπό την καθοδήγηση του κ. Τζιακά και αποτελεί μέγιστο τεκμήριο των υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από δημόσια δομή και δη περιφερειακή, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τη ζωή”.

Πηγή+Photo: FB

Συγχαρητήρια λοιπόν κι από μας στον κ.Τζιακα και στην ομάδα του για την πιστοποίηση αυτή, αν και σύμφωνα με δηλώσεις και μαρτυρίες νοσηλευθέντων στην εν λόγω μονάδα, το έργο του έχει ήδη πάρει την “πιστοποίηση” αγάπης και αναγνώρισης του κόσμου και των ασθενών. “Θ.Α.”

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος