ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Κομοτηνής: Φωταγωγήθηκε στην Αίγειρο το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, συνοδεία της Φιλαρμονικής του χωριού (φωτος)

Σε μια… βροχερή  εκδήλωση, που όμως δεν  πτόησε καθόλου τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αιγείρου, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού, με τη  μουσική συνοδεία της Φιλαρμονική της Αιγείρου «ΑΡΜΟΝΙΑ»
Με ανάρτησή του  στο διαδίκτυο ο δήμαρχος Κομοτηνής σημειώνει:

“Η Κοινότητα της Αιγείρου διοργάνωσε μια όμορφη βραδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο με αρωγούς τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αιγείρου, τον Σύλλογο Γυναικών Αιγείρου και τη χορωδία του. Τα κάλαντα και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ανάμεσά τους και παραδοσιακά Θρακιώτικα, από τη χορωδία αλλά και από τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου, έφεραν πιο κοντά τους συμμετέχοντες στο γιορτινό πνεύμα των ημερών. Στον φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου προσφέρθηκαν εδέσματα στους καλεσμένους ενώ η Φιλαρμονική είχε ετοιμάσει ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.
Με την Αίγειρο εγκαινιάζουμε για φέτος τις εκδηλώσεις σε οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, αφού προηγήθηκαν  το βράδυ του Σαββάτου  τα εγκαίνια του Θεματικού Πάρκου «Τα Παραμύθια του Κόσμου” στη Χριστουγεννιάτικη Κομοτηνή, αμέσως μετά το Santa Run.
Η επόμενη γιορτή θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο Θρυλόριο, όπου θα ανάψουμε τα φώτα του δέντρου στην πλατεία του οικισμού”.
Φωτος από την εκδήλωση:
Πηγή: FB

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος