ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωταγωγήθηκε το “Χριστουγεννιάτικο Καράβι” στο Φανάρι από το Δήμαρχο Κομοτηνής (φωτος)

Η κακοκαιρία που ξεκίνησε από τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής στην περιοχής μας, δεν πτόησε τους κατοίκους του Φαναρίου που συγκεντρώθηκαν στο Λιμάνι για να παραστούν στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού του χωριού τους, από το δήμαρχο Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη και το επιτελείο του.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φαναρίου και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου του χωριού ετοίμασαν μια πολύ όμορφη γιορτινή βραδιά με κάλαντα και παραδοσιακά εδέσματα.
Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Κομοτηνής σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο:
“Το κέφι και η αγάπη των μαθητριών και των μαθητών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Φαναρίου καθώς επίσης όλων των παιδιών που τραγούδησαν τα κάλαντα ξόρκισαν τη βροχή και επέτρεψαν να ανάψουμε τα φώτα στο σκάφος του Τάκη Δολιανίτη, «Άξιον Εστί», στο λιμάνι του Φαναρίου το βράδυ της Παρασκευής. Αμέσως μετά συνεχίσαμε τη γιορτή στο φιλόξενο Πολιτιστικό Κέντρο Φαναρίου όπου μικροί και μεγάλοι απολαύσαμε τις χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες της Κοινότητας Φαναρίου, δη του προέδρου, Πέτρου Καραβέτη όπως και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαναρίου. Μουσική, χορός για τα παιδιά και νόστιμα εδέσματα δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού. Για τους μικρούς φίλους του οικισμού η Κοινότητα σχεδίασε ένα όμορφο δωράκι: εορταστικά αρωματικά κεράκια, προσφορά της Ελένης και του crush on candle”
  
   
/φβ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος