ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εγκληματική Δομή μεταναστών στον Έβρο- Δήμαρχος Ορεστιάδας «Κυβερνητική ανακολουθία…θα μάθουν τι σημαίνει Θράκη»

Σφοδρή αντίδραση από το Δήμαρχο Ορεστιάδας και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Βασίλη Μαυρίδη για την απόφαση χρηματοδότησης έργων για την αναβάθμιση και ενίσχυση των υφιστάμενων υποδομών υποδοχής και φιλοξενίας των Περιφερειακών Υπηρεσιών της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Υ.Π.Υ.Τ) στο Δ.Δ. Φυλακίου στο Ν. Έβρου. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ σκοπός του έργου είναι η δημιουργία μιας ενιαίας ελεγχόμενης δομής φιλοξενίας 72.500 τμ, σύμφωνα με το άρθρου 8 του Ν. 4375/2016.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας κάνει λόγο «για κυβερνητική ανακολουθία λόγων και πράξεων», καταγγέλλοντας την δημιουργία δομής μεταναστών σε μια άκρως ευαίσθητη εθνικά περιοχή. Κάποιοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Θράκη, λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρίδης υπονοώντας τα κυβερνητικά στελέχη που αγνοούν την ιδιαιτερότητα του Έβρου και επιχειρούν στα πρότυπα των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου να μετατρέψουν τα σύνορα σε μεταναστευτική βόμβα.

Άλλωστε είναι πρόσφατα τα γεγονότα εισβολής χιλιάδων κατευθυνόμενων μεταναστών από την Άγκυρα στην περιοχή του Έβρου (Καστανιές) και θα έπρεπε τουλάχιστον να τους προβληματίζει αποτρεπτικά μια τέτοια ενέργεια.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας με παρέμβαση του καλεί σε τηλεδιάσκεψη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Περιφέρειας ΑΜΘ, για ανάληψη ενεργειών που θα αποτρέψουν μια τόσο εθνικά επιζήμια ενέργεια, που βάζει φωτιά στα σύνορα.

ΨΞΤΤ46ΜΔΨΟ-6ΙΚ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος