ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εκπροσώπους των αγροτών της Ροδόπης συνάντησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης από τους οποίους ζήτησε να τον ενημερώσουν για τις ζημιές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις καλλιέργειες τους και στις υποδομές τους. Συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, αλλά και στόχους που μπορούμε ως Νομός να θέσουμε για να διεκδικήσουμε σχετική στήριξη από την νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κατά την επόμενη περίοδο.

Ιδιαίτερη αναφορά εκτός από τις κατεστραμμένες καλλιέργειες, έγινε σε βασικά αντιπλημμυρικά, αποστραγγιστικά και αρδευτικά έργα που πρέπει να γίνουν στην Ροδόπη, στις ζημιές που καταγράφονται για τις ιδιωτικές και δημοτικές πομόνες, στην διευκόλυνση και την επέκταση του προγράμματος νιτρορύπανσης, στην ανάγκη ενίσχυσης του βαμβακιού κατά το πρότυπο άλλων προϊόντων καθώς βεβαίως και στη δυναμική προώθηση του φράγματος του Ιάσμου από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου.

Μετά από μια μακρά και σε βάθος διαβούλευση, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας επισκεύθηκε αντιπροσωπευτικά σημεία των φυσικών καταστροφών στις περιοχές Κοσμίου, Ξυλαγανής, Αγίων Θεοδώρων και Νέου Σιδηροχωρίου συνοδευόμενος από τον Νίκο Κουρκούτα εκπρόσωπο στην Διεπαγγελματική Βάμβακος, τον Κυριάκο Κρόκο Πρόεδρο Ένωσης Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Αγροτών Ν. Ροδόπης, τον συνεργάτη του Τριαντάφυλλο Παπαδάκη Πρόεδρο ΓΕΩΤΕΕ ΘΡΑΚΗΣ, τον Νίκο Κυριαζή Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Κομοτηνής και άλλους αγρότες.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεσμεύτηκε να συναντήσει άμεσα τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λίβανο, προκειμένου να του μεταφέρει σχετικό Υπόμνημα που προετοιμάστηκε και να ζητήσει τη στήριξη του για τα θέματα της αρμοδιότητας του που αφορούν στη Ροδόπη.

#PressGreece

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος