ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφει φέτος στην Δράμα η «Ονειρούπολη» με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας αποφάσισε να επιστρέψει φέτος η «Ονειρούπολη», αλλά με την τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που καταγράφεται σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Μετά την περσινή «απουσία» που προκάλεσε η πανδημία, η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που προσελκύει το ενδιαφέρον πολιτών και επιχειρηματιών επιστρέφει προσαρμοσμένη όμως στα σημερινά δεδομένα.

«Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να συζητήσουμε για τα υγειονομικά πρωτοκόλλα τα οποία θα τηρηθούν απαρέγκλιτα και αυτό είναι κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε. Θα συμβεί ακόμη και αν τα δεδομένα αλλάξουν προς το καλύτερο μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου που θα ανοίξουμε» τόνισε στο GRTimes ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Δράμας, Λευτέρης Καλλινικίδης.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που κράτησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ο δήμαρχος, Χριστόδουλος Μαμσάκος όπως και πριν από δύο ημέρες στο GRTimes, εξέφρασε την επιθυμία του για την διεξαγωγή της φετινής γιορτής, η οποία όμως «εκ των πραγμάτων θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες καθώς θα πρέπει να αποφευχθεί κάθε συνωστισμός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία».

Θετικές προς την διεξαγωγή της γιορτής ήταν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που εξέφρασαν επίσης απόψεις για τον τρόπο που η Ονειρούπολη πρέπει να ανοίξει τις πύλες της έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος