ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣ Θράκης: 3.245 ευρώ τα έσοδα του τελικού του Κυπέλλου – Δόθηκαν για αγορά υλικών για το Γηροκομείο Κομοτηνής

Ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ελπίδα Σαπών δεν είχε απλά χαρακτήρα γιορτής αλλά και φιλανθρωπικό, καθώς τα έσοδα της αναμέτρησης δόθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου Κομοτηνής.

Για τον λόγο αυτόν το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης με όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μάνος Γαβριηλίδης αφού συνεχάρη τις ομάδες για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση του κόσμου καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.245 ευρώ (5 ευρώ κόστιζε το κάθε εισιτήριο) και θα δοθεί σε υλικά για την ενίσχυση του Γηροκομείου Κομοτηνής.

Στο πάνελ βρέθηκαν οι πρόεδροι των δύο φιναλιστ Μπάμπης Σακάρης (Πανθρακικός) και Γιώργος Μπασδάνης (Ελπιδα Σαπών) καθώς και οι Χρήστος Σαπρανιδης και ο Βασίλης Δημητριάδης που είναι οι προμηθευτές των αναγκών του Γηροκομείου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Γηροκομείου της Μητρόπολης Μαρωνείας πάτερ Δημήτρης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τους ιθύνοντες της ΕΠΣ για την πρωτοβουλία και εξέφρασε την ανάγκη στήριξης της δομής από την τοπική κοινωνία.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος