ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κομοτηνή: Στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου η τελετή λήξης της σεζόν για τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή, με Γιαννάκη-Χατζηβρέττα και Καλαμπόκη (φωτος)

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η καθιερωμένη τελετή λήξης της φετινής σεζόν, για τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Συλλόγου μας.
Αθλητές, γονείς και φίλοι μας, μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, κατέκλυσαν το σπίτι της ομάδας μας, το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου, και γέμισαν με χαμόγελα τις εγκαταστάσεις μας. Παρών ήταν και σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας μας, το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα, καθώς και όλοι οι προπονητές του συλλόγου.
Ιδιαίτερη και μοναδική στιγμή η παρουσία των καλεσμένων μας, Παναγιώτη Γιαννάκη, Νίκου Χατζηβρέττα και Γιάννη Καλαμπόκη, θρύλων του Ελληνικού μπάσκετ, που η ομιλία τους σκόρπισε ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, εμβληματικός αθλητής και προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» ομάδας όλων των Ελλήνων, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Μωραΐτη Νίκο ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης για την ανεκτίμητη προσφορά του στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.
O Νίκος Χατζηβρέττας, βασικό μέλος της «Χρυσής Φουρνιάς» της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, προπονητής μπάσκετ πλέον, παρέλαβε την αναμνηστική του πλακέτα από τον ταμία της ομάδας μας κ. Μαυρίδη Χαράλαμπο, ενώ τον Γιάννη Καλαμπόκη, πρώην διεθνή και νυν προπονητή της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων, βράβευσε το μέλος του Δ.Σ. κ. Τσελεκίδης Γιάννης.
Kατά την διάρκεια της γιορτής, βραβεύτηκαν για την διάκριση τους 4 αθλητές της ομάδας μας, 2 αγόρια⛹️⛹️ και 2 ⛹️‍♀️⛹️‍♀️κορίτσια. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε την απονομή 🏆στους Φώτη Φωτεινάκη και Μάριο Πάτσο, για την επιλογή τους στα τουρνουά και camp της ΕΟΚ με τους καλύτερους 40 αθλητές (2009 γεννημένων) της Ελλάδας, ενώ την αθλήτρια της ομάδας μας Βάλια Γραμμενίδου, για την κλήση της στο κλιμάκιο του βορρά της προεθνικής ομάδας παγκορασίδων, βράβευσε ο Νίκος Χατζηβρέττας. Την Ευγενία Τάκου, για την επιλογή της στο τουρνουά της ΕΟΚ με τις καλύτερες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα (2009), βράβευσε ο Γιάννης Καλαμπόκης.
Παρέμβαση στην εκδήλωση μέσο τηλεδιάσκεψης έκανε και ο Διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού κ. Τσαλδάρης Δημήτρης κάνοντας αναφορά στην ένταξη της ομάδας μας στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών του Ολυμπιακού ως Επίσημος Συνεργάτης της Ακαδημίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μια συμφωνία που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην ομάδα μας, τα οποία θα αναλυθούν διεξοδικά στο εγγύς μέλλον.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην είναι κοντά μας το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα, «φέρνοντας» μαζί τους και τις φετινές τους διακρίσεις, καθώς η ανδρική ομάδα εκτός της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, κατέκτησε και το κύπελλο Ανδρών 🏆ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ενώ η γυναικεία ομάδα για δεύτερη σερί φορά κατέκτησε το πρωτάθλημα 🏆ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Την γιορτή επίσης τίμησαν με την παρουσία τους και πολυάριθμοι υποστηρικτές της φετινής μας προσπάθειας. Η ομάδα μας, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη στήριξή τους σε όλη αυτή την προσπάθεια, απένειμε αναμνηστική πλακέτα σε εκπροσώπους των χορηγών μας.
Στο τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους αθλητές της ομάδας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς των τμημάτων.
Φυσικά, όπως πάντα η βραδιά έκλεισε με άφθονο φαγητό και χυμούς, προσφορά των γονέων των αθλητών μας, δημιουργώντας πανηγυρικό κλίμα στην εκδήλωση λίγο πριν πούμε το τελευταίο αντίο για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους, και τους προπονητές των τμημάτων μας, για τον άψογο επαγγελματισμό που έδειξαν σε όλη την αθλητική χρονιά.
Οι προπονήσεις των ακαδημιών θα συνεχιστούν μέχρι Παρασκευή 16 Ιουνίου.
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι……… και ραντεβού την πολλά υποσχόμενη νέα σεζόν.
Ακολουθούν  φωτος:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Πηγή: FB GAS

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος