ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣ Θράκης: Επιστροφή στα γήπεδα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με προπονητή μετά από «φλερτ» χρόνων τον Βλάση Καζάκη!

Επιστροφή στα γήπεδα μετά από μια τριετία για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και αυτή θα γίνει έχοντας στον πάγκο έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η Θράκη τα τελευταία 20 χρόνια τον Βλάση Καζάκη.

Ο 39χρονος Καζάκης «φλέρταρε» αρκετές φορές με την επιστροφή του στον Μέγα Αλέξανδρο είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής αλλά τελικά αυτό θα γίνει την φετινή χρονιά με τον πρόεδρο και παλιό παίκτη της ομάδας Ναζήμ Γκιρετλή και τον αντιπρόεδρο Χασάν Χασάν να παίρνουν το πολυπόθητο ναι από τον παλαίμαχο πρώην επιθετικό που αγωνίστηκε 300 ματς στην καριέρα του, με 170 αγώνες στην Α’ Εθνική με 12 τέρματα κυρίως με την Ξάνθη.

Ο Καζάκης εκτός από προπονητής της αντρικής ομάδας θα είναι και επικεφαλής των ακαδημιών Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, το ρόστερ του οποίου θα απαρτίζεται με παιδιά από τον Ίασμο, το Κοπτερό και από τα γύρω χωριά με στόχο μια καλή πορεία στην Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ιάσμου και συνέχισε σε αυτές της Ξάνθης. Ακολούθησε η ΠΑΕ Θράκη, μια εξαετία στον ΑΟΞ και κατόπιν ο Εθνικός και ο Ατρόμητος. Η επόμενη διετία τoν βρήκε στον Πανθρακικό με 42 συμμετοχές και 3 γκολ και επέστρεψε στον ΑΟΞ με 3 γκολ επίσης σε 30 ματς. Ακολούθησαν η Καλλονή, ο Αιγινιακός και η Καβάλα στην οποία έκλεισε την καριέρα του, ενώ ανέλαβε πόστο ως βοηθός προπονητή αλλά και στις ακαδημίες του ΑΟΚ.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος